Vorspiise

 
    Früeligsroue
mit würzigem Lammfleisch gfüllti Früeligsroue
are Koriander– Joghurtsosse
mit feinem Salatbouquet

Thunfisch–Chugle
frittierti Thunfisch-Chugle
are Koriander–Joghurtsosse
mit feinem Salatbuggee
9.50




9.50



 

Houptgang

 
    Pikants Lamm Curry
serviert mit Basmatiriis,
Früchtespiessli u Appalam (Fladebrot)

Chicken Curry
serviert mit Basmatiriis,
Früchtespiessli u Appalam

Gmües Curry
Okra, Aubergine, Chochbanane, Spargelbohne
serviert mit Basmatiriis,
Früchtespiessli u Appalam

Riisecrevette a grüenem Curry
serviert mit Basmatiriis,
Früchtespiessli u Appalam

Aracula–Fischsteak
are chräftige Currysosse
serviert mit Basmatiriis,
Früchtespiessli u Appalam
27.―



23.50



21.―




24.50



22.50



 

© 2010 - Restaurant Bütschelegg Disclaimer